kopfoto

Nieuws

Nijeboulers 5 Kampioen NPC div 6-12

2018-04-07 MR 89072k Kampioen NPC6012Nijeboulers 5, met captain Henk van de Brink, zijn kampioen geworden in de NJBB NPC competitie divisie 6 poule 12.

Het kampioenschap was al enkele ronden bekend, maar desondanks werd tot de laatste wedstrijd gestreden voor de overwinning. Zo werd ook de laatste ontmoeting tegen de Hakhorst 6 met winst afgesloten.

Henk met zijn team, van harte gefeliciteerd.

In deze laatste wedstrijd mochten alle leden van het team, vaste en invallers, één of meerdere partijen spelen. Na afloop van de wedstrijd was er nog een uitermate gezellige nazit. Zie hier voor deze foto.

WDC 2017 Allard en Daniel door naar eerste klasse

20170310 000155k WDC AllardHet team Nijeboulers 3, met Allard en Daniël Everts, wint de Winter Doublette Competitie 2e klasse A 2016-2017. Een competitie geoganiseerd door de NJBB District Midden.

Met een spannende strijd op de slotdag waarbij alle partijen gewonnen werden,  sluiten Allard en Daniël Everts de competite met winst af en promoveren naar de 1e klasse.
De eerste plaats wordt gedeeld met het team Randenbroek4 uit Amersfoort, met gelijk aantal winstpunten maar met een verlies op het onderlinge resultaat.
Daniël met zijn 17 jaar, onze jongste deelnemer deed hierbij voor het eerst aan deze competitie mee.  Allard en Daniël van harte gefeliciteerd.

De Zonnebloem te gast bij de Nijeboulers

2017 zonnebloem2kOp 7 februari 2017 mochten wij gasten van "de Zonnebloem" met hun begeleiders bij ons ontvangen.

Dit vooor een fijne middag Jeu de Boulen en tegelijkertijd een kennismaking met onze sport. We mochten 25 personen ontvangen.

Na een korte introductie werd hen eerst de techniek van het werpen bijgebracht, in de vorm van enige mikspelletjes.

 

Na de pauze werden er onderlinge partijen gedaan, waarbij het lekker fanatiek aan toeging.

 

Actueel

IMG-20180319-Sleutel-1

Gevonden

Van wie is deze sleutel? Gevonden op ons parkeerterrein op 17 maart.

Graag melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag in de kantine bij de bar.

 

Nijeboulers 2 kampioen ZCTC 2016 2klasse A

Team NijeBoulers 2 , kampioen Zomer clubteam Competitie 2e klasse NJBB afdeling6.

2016-09-29 Nijeboulers2 Kamioen ZCTC kDonderdag 29 september 2016 wist het tweede team van de NijeBoulers in Amersfoort het kampioenschap te behalen in de 2e klasse A.


Het team [bestaande uit Dinie Bralts, Gerda Bokkers, Ada van de Pol, Wil Mastenbroek, Henk Bokkers en Henk van den Brink] behaalde het kampioenschap na een spannende strijd.

Stond men aan het begin van de avond al gelijk met Mazijk de Petanque, de laatste competitiewedstrijd ging tegen Cercle de Petanque uit IJsselstein.
In de eerste speelronde [2 triplette duels] werden beide duels gewonnen door de NijeBoulers met 13-9. In de tweede speelronde (3 doublette duels] werd er 1 gewonnen en 2 verloren. Dus de derde speelronde [opnieuw 2 triplette duels] moest de beslissing brengen. Nu werd er 1 duel gewonnen en 1 verloren, zodat de eindstand 4-3 werd in het voordeel van de NijeBoulers.
De unieke situatie deed zich voor dat ook na deze avond zowel de NijeBoulers als Mazijk de Petanque uit Wijk bij Duurstede evenveel punten en gewonnen wedstrijden hadden.
Maar de doorslag gaf de eerder gespeelde onderlinge wedstrijd, gewonnen door de Nijeboulers waardoor De Nijeboulers Kampioen werden.
Van harte gefeliciteerd.