kopfoto

Sinterklaastoernooi 2017

MR 83164k Winnaar Sinterklaastoernooi 2017Sinterklaastoernooi  2017.

1 december heeft Sint Nicolaas, begeleidt door zijn Zwarte Pieten, in eigen  persoon ons clubgebouw bezocht tijdens een aan zijn naam verbonden intern husseltoernooi.

Het toernooi was al heel gezellig door de spanning van zijn komst, maar ook door de aanwezigheid van zijn Pieten, die zich tijdens het spelen niet onbetuigd lieten.

Na 3 ronden spelen en de eindstand was opgemaakt, daalde de Sint, geholpen door de Pieten van de trap af en werd door gezang en applaus hartelijk verwelkomd door de aanwezigen.

De prijsuitreiking werd door de Sint persoonlijk verzorgd, uiteraard opnieuw geassisteerd door zijn helpers. Iedereen ontving een prijs, oo kde helpers en vrijwilligers achter de bar.

Zoals het hoort werden er hier en daar een stichtelijk woordje gesproken. Maar af en toe werden er  ook indringende vragen gesteld zoals aan de secretaris Marinus Regelink.

De winnaar van het toernooi was Roos van den Akker, met 3 gewonnen wedstrijden en een saldo van 21 punten. Met als 2e Marinus Regelink.

Al met al was het een gezellige en leuke avond. Zodra ieder was voorzien werden de pakjes onder grote hilariteit en/of spanning opengemaakt.

Hieronder een indruk van deze avond via een fotoshow.

Sinterklaas en de Pieten, allen hartelijk bedankt voor deze avond en de vrijwiligers bedankt voor jullie inzet.

Wedstrijdleider: Allard Everts, foto's en samenstelling Marinus Regelink.