Strip Zomer2

Nieuws

WDC 2017 Allard en Daniel door naar eerste klasse

20170310 000155k WDC AllardHet team Nijeboulers 3, met Allard en Daniël Everts, wint de Winter Doublette Competitie 2e klasse A 2016-2017. Een competitie geoganiseerd door de NJBB District Midden.

Met een spannende strijd op de slotdag waarbij alle partijen gewonnen werden,  sluiten Allard en Daniël Everts de competite met winst af en promoveren naar de 1e klasse.
De eerste plaats wordt gedeeld met het team Randenbroek4 uit Amersfoort, met gelijk aantal winstpunten maar met een verlies op het onderlinge resultaat.
Daniël met zijn 17 jaar, onze jongste deelnemer deed hierbij voor het eerst aan deze competitie mee.  Allard en Daniël van harte gefeliciteerd.

De Zonnebloem te gast bij de Nijeboulers

2017 zonnebloem2kOp 7 februari 2017 mochten wij gasten van "de Zonnebloem" met hun begeleiders bij ons ontvangen.

Dit vooor een fijne middag Jeu de Boulen en tegelijkertijd een kennismaking met onze sport. We mochten 25 personen ontvangen.

Na een korte introductie werd hen eerst de techniek van het werpen bijgebracht, in de vorm van enige mikspelletjes.

 

Na de pauze werden er onderlinge partijen gedaan, waarbij het lekker fanatiek aan toeging.

 

Actueel

Logo-Rabobank-Clubkas-campagneRabobank Clubkascampagne  €460,- voor de "Nijeboulers"

In het kader van de RABO bank Clubkascampagne heeft de "De Nijeboulers" het mooie bedrag van €460,- ontvangen.

Het bedrag zal worden gebruikt voor aanschaf en overgang naar LED verlichting daarwaar mogelijk.

In de Clubkascampagne van de Rabobank kunnen leden van de Rabobank Randmeren  stemmen op hun voorkeur voor vereniging en instelling.

De Rabobank hartelijk dank voor uw bijdrage en alle leden die op ons hebben gestemd, hartelijk dank voor uw stem.

Nijeboulers 2 kampioen ZCTC 2016 2klasse A

Team NijeBoulers 2 , kampioen Zomer clubteam Competitie 2e klasse NJBB afdeling6.

2016-09-29 Nijeboulers2 Kamioen ZCTC kDonderdag 29 september 2016 wist het tweede team van de NijeBoulers in Amersfoort het kampioenschap te behalen in de 2e klasse A.


Het team [bestaande uit Dinie Bralts, Gerda Bokkers, Ada van de Pol, Wil Mastenbroek, Henk Bokkers en Henk van den Brink] behaalde het kampioenschap na een spannende strijd.

Stond men aan het begin van de avond al gelijk met Mazijk de Petanque, de laatste competitiewedstrijd ging tegen Cercle de Petanque uit IJsselstein.
In de eerste speelronde [2 triplette duels] werden beide duels gewonnen door de NijeBoulers met 13-9. In de tweede speelronde (3 doublette duels] werd er 1 gewonnen en 2 verloren. Dus de derde speelronde [opnieuw 2 triplette duels] moest de beslissing brengen. Nu werd er 1 duel gewonnen en 1 verloren, zodat de eindstand 4-3 werd in het voordeel van de NijeBoulers.
De unieke situatie deed zich voor dat ook na deze avond zowel de NijeBoulers als Mazijk de Petanque uit Wijk bij Duurstede evenveel punten en gewonnen wedstrijden hadden.
Maar de doorslag gaf de eerder gespeelde onderlinge wedstrijd, gewonnen door de Nijeboulers waardoor De Nijeboulers Kampioen werden.
Van harte gefeliciteerd.

Nationale Petanque Competitie 2016-2017

Op zaterdag 1 oktober 2016 is de NPC,  Nationale Petanque Competitie gestart.

De laatste wedstrijd is op 8 april 2017 gespeeld.

Voor een volledig overzicht van alle deelnemende teams zie de website van de NJBB: NLPetanque.nl/NPC

Voor de stand van de teams van de Nijeboulers: Stand NPC Nijeboulers